شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت

مشاوره تلفنی 09111390225

شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت

استان گیلان-رشت-خیابان معلم-بعد از استانداری-بن بست معلم-ساختمان ایران-طبقه ۲-واحد ۴

خدمات دعاوی کیفری
دعاوی کیفری: دعاوی هستند که برای رسیدگی به موضوعاتی که قانون گذار آنها را به موجب قانون ممنوع و مستوجب مجازات دانسته است مطرح می‌شوند. در واقع منظور طرح کننده این دعوا تقاضای رسیدگی و مجازات شخصی است که عملی را مرتکب شده است که به موجب قانون برای آن عمل، مجازات تعیین شده  است از جمله عناوین مجرمانه مانند : قتل، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، جعل ، فحاشی، توهین و  ..... می باشد .
 پس دعوای کیفری یا دعوای جنایی یک نوع دعوای حقوقی است که در آن یک فرد به جرمی متهم می‌شود و دولت یا نیروهای اجرایی مسئول پیگیری آن جرم و انجام تحقیقات و محاکمه است. در دعاوی کیفری، هدف عمده دولت است که جرم متهم را ثابت کند و به تشکیل حکمی برای مجازات او برسد، هرچند ممکن است صاحب حق دیگری نیز حقوق خود را در نتیجه این دعوا دنبال کند. به عنوان مثال، در دعوای کیفری، دولت می‌تواند به نمایندگی از جامعه و با عنوان مدعی، متهم را در مورد جرم‌هایی مانند قتل، سرقت، تجارت مواد مخدر و غیره بازخواست می کند.
براساس ماده ۲ قانون مجازات اسلامی: هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است جرم محسوب می‌شود. بنابراین، تفاوت اصلی بین دعاوی حقوقی و اختلافات کیفری ، مسجل شدن وقوع یا ترک فعلی است که قانون برای آن مجازات درنظر گرفته است.
به فردی که برای رسیدگی به یک جرم به دادسرا مراجعه می کند شاکی می گویند. و شکایت در دادسرا با برگه مخصوصی با عنوان شکوائیه که در واقع تقاضای کتبی یا شفاهی است آغاز می گردد . در این حالت، افراد از قانون عمومی و نظام قضایی کمک می‌گیرند تا عدالت در پرونده‌های کیفری حاکم شود.
در دعاوی حقوقی، افراد به دلیل نقض قراردادها یا حقوق مالکیت و دیگر حقوق مدنی مورد اتهام قرار می‌گیرند. اما در اختلافات کیفری، افراد به دلیل نقض قوانین جرم و جنایت مجازات می‌شوند. از این رو، یک رفتار یا عمل ممکن است همزمان به عنوان جرمی و هم به عنوان تخلفی محسوب شود، مثلاً هراس‌انگیزی یا خشونت ممکن است هم به عنوان یک عمل جنایتکارانه و هم به عنوان یک تخلف در قانون مدنی شناخته شود.
در واقع, تفاوت اصلی بین دعاوی حقوقی و اختلافات کیفری در نوعی از رفتاری است که برای آن مجازات تعیین شده است. در حقوق برای حل اختلافات تجاری, مالی, خانوادگی و غیره از دعاوی حقوقی استفاده می شود. این امر به استناد قوانین مدنی و تجارت تعیین شده است. اما در اختلافات کیفری, افراد با ارتکاب جرمی مواجه اند که این امر برای آنها تبعیض قانونی یا مجازات تعیین می کند، در این موارد، قوانین کیفری اعم از سرقت, قتل, آزار جنسی و غیره می تواند مجازاتی مانند زندان, جریمه یا مجازات دیگری را برای افراد مرتکب تعیین کند.
تفاوت‌هایی در مرجع رسیدگی هر یک نیز وجود دارد، در دعوای حقوقی، طرفین به عنوان اشخاص حقوقی یا حقیقی در دادگاه حضور و مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. دادگاه همه ادعاها و تجارب مربوط به دعوا را بررسی کرده و در نهایت تصمیم می‌گیرد. اما در دعوای کیفری، معمولاً ابتدا به دادسرا مراجعه می‌شود. در دادسرا، مرتکب جرم و شاکی به عنوان طرفین اصلی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. ضابطین دادگستری در این مرحله، شواهد و حقایق مربوط به جرم را بررسی می‌کنند و در صورت صلاحدید، پرونده را به دادگاه ارجاع می‌دهند. هرکدام از این دو نوع دعوا، قوانین و رویه‌های خاص خود را دارند و در محاکمه و رسیدگی به موارد مختلف از این قوانین پیروی می‌شود.
هزینه های دادرسی: هزینه‌های دادسری دعاوی حقوقی و اختلافات کیفری به مجموعه‌ای از عوامل بستگی دارند. عواملی مانند نوع دعوا یا اختلاف، پیچیدگی مورد، طول مدت دادرسی، میزان اطلاعات و شواهد موجود، نوع استراتژی حقوقی که استفاده می‌شود، مبالغ دریافتی برای وکیل یا قضات و هزینه‌هایی که باید بابت اسناد و سندی که ممکن است لازم باشد، متفاوت است.
دادرسی حقوقی معمولاً شامل هزینه‌هایی مانند متعهد شدن، مشاوره حقوقی، تهیه اسناد قانونی، هزینه‌های چاپ و تنظیم، پیگیری‌های حضوری، هزینه‌های دادرسی، هزینه‌های وکیل و خدمات حقوقی دیگر است. هزینه‌های اختلافات کیفری نیز  شامل هزینه‌های مربوط به وکیل، دادستان، وکیل همتا، هزینه‌های مربوط به آزمایشگاه، هزینه‌های سفر و اقامت، هزینه‌های مربوط به شاهدان و  قضات می  باشد. بطور کلی، هزینه‌های دادرسی حقوقی می‌تواند بسیار متغیر و در برخی موارد ممکن است بسیار بالا باشد. در مقابل هزینه‌های اختلافات کیفری عموماً توسط دولت تحمل می‌شود.
مراحل ثبت شکایت کیفر به صورت زیر است:
۱- تهیه مستندات: ابتدا باید مستندات و شواهد مربوط به شکایت جمع‌آوری گردد، این شواهد ممکن است شامل عکس‌ها، ویدیوها، شاهدان، مدارک قانونی و سایر اسناد مربوطه باشد
2- تماس با مراجع ذی‌صلاح:  در این خصوص  باید با مراجع ذی‌صلاح تماس گرفته شود تا اطلاعات لازم دریافت گردد. این مرجع ممکن است شورای حل اختلاف، دادگاه کیفری، پلیس یا دیگر سازمان‌های انتظامی و قضایی باشد.
3- تهیه فرم شکایت: در این مرحله باید فرم شکایت مربوطه تهیه شود. این فرم ممکن است به صورت الکترونیکی یا حضوری در مراجع ذی‌صلاح در دسترس باشد. برخی از اطلاعات که در فرم شکایت معمولاً نام و اطلاعات شخص شاکی، شرح مختصری از واقعه شکایت، تاریخ و مکان وقوع حادثه و اسامی شاهدان، اگر وجود دارند درخواست می شود.
4- تکمیل فرم شکایت: بعد از تهیه فرم شکایت، باید اطلاعات مربوطه در فرم تکمیل گردد و مستندات مورد نیاز به همراه فرم ارائه شود.
5- تحویل فرم و مستندات: پس از تکمیل فرم شکایت و جمع‌آوری مستندات، باید آن‌ها به مرجع ذی‌صلاح تحویل گردد. این مرجع ممکن است از طریق اینترنت، پست، فکس یا حضور در محل مراجعه باشد.
6-پیگیری شکایت: پس از تحویل شکایت، باید پیگیری های لازم انجام گردد. که شامل پاسخ دادن به سوالات مراجع ذی‌صلاح، ارائه اطلاعات تکمیلی یا مستندات بیشتر، حضور در جلسات و دادگاه‌ها و غیره است. همچنین مراحل ثبت شکایت کیفری و نحوه پیگیری آن ممکن است بستگی به قوانین و مقررات قانونی شکایت در هر کشور و منطقه شرایطی متفاوت داشته باشد. بهتر است قبل از ثبت شکایت، قوانین مربوطه مطالعه و مشورت حقوقی دریافت گردد.
جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی کیفری اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی حقوقی
دعاوی حقوقی: به دعوایی گفته می شود که موضوع اصلی آن حقوق افراد و جبران خسارت های ناشی از نقض حقوق این افراد می باشد. این حقوق شامل دو دسته اشخاص و اموال می باشد.
در دسته مربوط به اشخاص، مسائلی که مرتبط با امور شخصی افراد است  مانند ازدواج، طلاق، حضانت، تابعیت و … قرار می گیرند. و در دسته اموال، موضوعاتی از قبیل حقوق افراد بر اموالشان، قرارداد خرید و فروش، اجاره، رهن، مطالبه طلب و یا امور مربوط به مسائل وصیتنامه، ارث، مالکیت و … مطرح می شود. ضمنا دعاوی حقوقی دعاویی هستند که به طور مستقیم در دادگستری مطرح و بررسی می شوند و نیازی به مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب نمی باشد. دعاوی حقوقی از طریق تنظیم دادخواست در دادگاه انجام می شود.
مراحل دعوای حقوقی:
۱- ارائه دادخواست به دادگاه
2- باطل کردن تمبر و پرداخت هزینه دادرسی
3- ثبت پرونده و ارجاع آن به شعب دادگاه یا شورا بر حسب نیاز
4- ثبت پرونده در دفتر دادگاه و تعیین وقت رسیدگی
5- برگزای جلسات دادرسی و حل و فصل اختلاف
6- صدور رای (حکم – قرار )
7- واخواهی
8- درخواست تجدید نظر
9- فرجام خواهی.
در دعاوی حقوقی موضوع کلی، خسارتی است که به افراد وارد شده و محدودیتی در شناسایی موارد خسارت در قانون وجود ندارد. دعوای حقوقی در صورت نقض حقوق دیگران مطرح خواهد شد؛ بدون اینکه موضوع آن مشمول جرم قانونی قرار گرفته باشد
دعوای کیفری مربوط به تخلفی است که برای مرتکب آن، دادگاه مجازات تعیین می‌کند، ولی برای دعوای حقوقی دادگاه مجازاتی صادر نمی کند و فقط فرد خاطی را به دادن حقوق قانونی دیگران یا انجام تکالیفش ملزم می‌کند.  پس هرگونه دادخواهی که در آن رفتار خاطی عنوان مجرمانه نداشته باشد  و مجرم تنها ملزم به پرداخت خسارت شود دعوای حقوقی  گفته می شود، در دعاوی حقوقی دادخواست پس از تنظیم توسط وکلای حقوقی، در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل پیگیری است.
برخلاف آنچه در جامعه تصور می شود دعاوی حقوقی دارای پیچیدگی هایی است که حضور یک کارشناس حقوقی را طلب می کند  زیرا چگونگی طرح دادخواست، ضمیمه ها و هزینه ها، نحوه دفاع در دادرسی همگی نیازمند تجربه و اشراف به موضوع دارد.
دادگاهها برای دعاوی حقوقی دارای دارای دو نوع صلاحیت هستند دادگاه با صلاحیت نسبی مشخص می کند کدام دادگاه حقوقی در کدام یک از حوزه های قضایی صلاحیت رسیدگی را دارد و قواعد مشخص شده در این دادگاه ها بر کلیه دادگاههای عمومی و اختصاصی لازم الاجراست،  هر دادگاهی با عنوان صلاحیت ذاتی با توجه به سه عامل صنف(دادگاه کیفری، جزایی، حقوقی ، مدنی و دادگاه های اداری ) و درجه(دادگاه بدوی و تجدید نظر) و نوع(عمومی و خصوصی) تشکیل می شود.
متناسب نوع دادخواهی پرونده به دادگاه با صلاحیت ذاتی ارجاع می یابد. قواعد مربوط به صلاحیت ذاتی جزء قواعد آمره محسوب می شود و در رابطه با نظم عمومی هستند در نتیجه افراد درگیر در دادخواهی حقوقی و غیره نمی توانند متفق القول برای حل دعاوی خود به دادگاه های بدون صلاحیت ذاتی مراجعه کنند پس در صورتی که دارای مشکلات حقوقی هستیم و نیاز به حضور در دادگاه دارید وکیل بگیریم.
طبق ماده299 قانون آیین دادرسی مدنی وقتی رای دادگاه در رابطه با ماهیت دعوا و قاطع آن به صورت جزئی و کلی باشد حکم است در غیر این صورت قرار نامیده می شودبدین ترتیب قراردادگاه رای قطعی نیست و فاقد برخی شروط لازم برای حکم است. قرارها انواع مختلفی دارند و بهتر است شخص درگیر بواسطه مشاوره حقوقی با آن آشنا شده تا از زیان ناآگاه بودن خود جلوگیری کند
در حال حاضر دعاوی تجاری، مستقل از دعوی حقوقی تقسیم بندی می شود اما به خاطر ماهیت مشترکی که دارند دعاوی حقوقی، تمرکز بر موضوعات تجاری اهمیت بالایی پیدا می کند.
ملاک تقسیم بندی در دادگاه  به کیفری و حقوقی موضوع آن است و نه طرفین دعوی. به عبارت دیگر  اگرشرکتی خصوصی  طرف قرارداد با یک نهاد دولتی  بوده و در این قرارداد با اختلافاتی مواجه شوند نهایتا با توجه به حقوقی بودن دعوی، پرونده در دادگاه حقوقی  رسیدگی  و موضوع حکم قرار خواهدگرفت.
 نقش مشاور و وکیل در دعاوی حقوقی: از آنجا که امور حقوقی دایره بسیار گسترده ای دارد، بررسی موضوعات حقوقی در دادگاه با حساسیت و دقت فراوان صورت می گیرد و استدلال قوی تنها راهکار افراد برای قانع کردن قاضی در جلسه رسیدگی خواهد بود، از طرفی کوچکترین اشتباه در بدو کار سبب ایراد شکلی وکیل مقابل و‌ رد عوای افراد می شود که مسلما با توجه به هزینه بالای دعاوی مالی و ملکی، ضررزیادی به فرد وارد میگردد، در نتیجه استفاده از وکیل حقوقی قوی و متبحر  اقدام منطقی و درستی محسوب می شود  زیرا در دعوی حقوقی، تسلط وکیل بر موضوعات شکلی و ماهوی قانون مدنی و قانون آیین دادرسی مدنی بسیار اهمیت دارد.

جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی حقوقی اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی ملکی
دعاوی ملکی: ارزش بالای املاک و مستغلات در ایران باعث سرمایه‌گذاری بزرگی در این بخش شده است. متأسفانه عدم تخصص و عدم استفاده از وکیل دعاوی ملکی در بخش خرید و فروش املاک و مستغلات منجر به دعاوی ملکی شده و  اکثر پرونده‌های قضایی را تشکیل می‌دهد. اغلب  مردم به دلیل بی‌احتیاطی و ناآگاهی، دارایی‌های خود ازجمله مسکن را از دست داده‌اند و درنتیجه، افراد جامعه نسبت به مسائل دارایی حساسیت بیشتری پیداکرده‌اند. تنظیم سند و رسیدگی به انواع دعاوی ملکی قوانین خاصی دارد و احکام مختلفی از سوی مراجع قضایی صادر می‌شود.
کلیه دعاوی حقوقی ازجمله دعوای ملکی از طریق دادخواست در دادگاه مطرح می‌شود و درصورتی‌که این دعوا ماهیت کیفری داشته باشد از طریق شکایت مطرح می گردد. دادخواست‌ها و شکایات مطابق قانون آیین دادرسی ملکی و قانون دادرسی کیفری مطرح شده و در صورت عدم رعایت موازین قانونی و رسمی و جعل اسناد و ادله ادعای خود، ادعای افراد به خطر می‌افتد.
تقسیم بندی دعاوی ملکی:
1- دعاوی ملکی حقوقی: نوعی از دعوای ملکی است که اکثریت دعاوی حقوقی املاک، در دادگاه‌ها را تشکیل می‌دهد. مهمترین دعاوی ملکی حقوقی عبارت است از:
•    دعوای تعهد رهنی و اسناد ضمانت
•    دعوای تقاضای تحویل ملک
•    دعوای تنظیم سند رسمی ملکی
•    دعوای مستلزم بودن بر اخذ فرم مجزای مونتاژ (مخصوص ساختمان‌های دارای چندین واحد مستقل)
•    اقدام خلع ید
•    ادعای لزوم دریافت پایان کار (فقط برای ساختمان‌های تکمیل‌شده و تأییدشده توسط کارشناس ساختمانی)
•    دعوای قضایی برای پایان دادن به تصرف عدوانی
•    دعوای فسخ قرارداد (ویژه مشکلات موجود در مفاد قرارداد)
•    دعوای دعوی مطالبه غرامت
•    دعوای فسخ قراردادها (فقط برای قراردادهای دارای نقص قانونی)
•    دعوای تغییر مبلغ اجاره‌بها طبق عرف جامعه (درخواست افزایش یا کاهش اجاره‌بها)
•    دعوای بازپس‌گیری سرقفلی (دریافت حقوق تجارت و حرفه)
•    دعوی تخلیه اماکن تجاری (مختص املاک مشمول قوانین مختص به خود)
•    دعاوی مربوط به انتقال منافع از شخصی به شخص دیگر
2- دعوای اموال ثبتی: یکی از انواع دعاوی ملکی، ادعای اموال ثبت‌شده است. دعاوی ثبت‌شده املاک از هر نوع، در مرکز دعاوی حقوقی ملکی قرار دارد که مهمترین آن عبارت است از:
•    دعوای ابطال سند رسمی (لغو سند به دلایل مختلف)
•    دعوای لغو ثبت ملک مرتبط
•    دعوای ابطال سند مالکیت اختلافی
•    دعوای ابطال مراحل ثبتی (لغو سازوکار کمیسیون‌های مختلف ثبتی)
•    دعوای ابطال نظریه هیئت حل اختلاف سازمان ثبت و اسناد کشور
•    دعوای ملکی افراز
•    انواع دعوای ملکی برای ثبت
•    دعوای توقیف عملیات اجرایی در مراحل مختلف
در بسیاری از دعاوی ثبتی ملک، سهل‌انگاری و عجله مالک در خریدوفروش ملک و تنظیم سند، مشکلات و پرونده‌های زیادی را برای طرفین به همراه دارد. لذا بهتر است در خصوص حقوق مالکیت خصوصی و شرایط ملکی، از تجربیات کارشناسان حقوقی و کارشناسان متعهد و مجرب استفاده گردد تا از بروز مشکلات و مطالبات احتمالی ملکی جلوگیری شود.
3- دعوای ملکی جزایی (کیفری): دعاوی کیفری با انجام جرائم توسط افراد گره ‌خورده است و به موضوعاتی مانند جهل به قوانین و مقررات، سهل‌انگاری و عدم توجه، اشتباهات ناخواسته و … پرداخته نمی‌شود. درواقع وقتی اشخاصی در حوزه مسکن و املاک مرتکب جرم می‌شوند، یا مدعی‌العموم یا شاکیان خصوصی اتهامات کیفری را مطرح می‌کنند.  این نوع  دعاوی مطرح می شود، کلیه دعاوی کیفری مدنی بر مبنای سودجویی و فریب کیفری است.
مهمترین دعاوی ملکی کیفری از قرار زیر است:
•    جعل اسناد ملکی برای فریب و کلاهبرداری از دیگران
•    ارتکاب کلاه‌برداری درزمینه معاملات ملکی و مستغلات
•    خیانت‌درامانت در املاک
•    انتقال غیرقانونی اموال به یک یا چند شخص دیگر
•    انتقال منافع ملکی به دیگران یا به خود
•    درگیری بر سر خریدوفروش، معاملات دولتی و فساد در این زمینه
•    استفاده از سند جعلی در معاملات ملکی
•    تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون موافقت مراجع ذی‌ربط
•    خریدوفروش و همچنین مبادله املاک
•    تخریب و ورود بدون اجازه به ملک دیگران
نقش وکیل امور ملکی در دعاوی ملکی: برای تشکیل هر نوع پرونده ملکی به کمک یک وکیل متخصص املاک نیاز است  وکیل اوراق را بررسی می‌کند و مطالبی را برای ایجاد یک دادخواست یا لایحه دفاعی جمع‌آوری می‌کند و سپس از پرونده در دادگاه دفاع می‌کند. در طول عمل، ممکن است به مشاوره متخصص نیاز باشد. در صورت مخالفت، وکیل امور ملکی  به احضاریه دادگاه اعتراض می‌کند. درصورتی‌که تصمیم دادگاه به نفع فرد نباشد، وکیل دادخواست تجدیدنظر را تنظیم و به دادگاه تقدیم می‌کند. حضور وکیل متخصص و با صلاحیت  در طول پرونده به احقاق حقوق فرد کمک می‌کند. و  می‌تواند کلیه دعاوی ملکی اعم از حقوقی، ثبتی و کیفری را حل ‌و فصل کند، و تأیید کند که معامله ملک قانونی است، اسناد مربوط به آن را تجزیه‌وتحلیل و توضیح دهد، مسائل را میانجیگری کند و مهم‌تر از همه، فرد را از اشتباهات پرهزینه نجات دهد. عدم استفاده از خدمات وکیل دعاوی ملکی و مستغلات خطرات زیادی دارد. همواره کسانی هستند که وقتی معاملات به نتیجه می‌رسد، بر سر پول سپرده‌گذاری یا اینکه چه کسی برای نشتی سقف  یا شکستگی فونداسیون پرداخت خواهد کرد، با مشکل مواجه شده اند و یا فروشندگانی که پیشنهادات بالاتری دریافت کردند و سپس تلاش نمودند از قراردادی که با پیشنهاد دهنده فعلی امضا کردند، خود را بیرون بکشند و آن را لغو کنند. بهتر است  قبل از امضای قرارداد خرید  با وکیل تعامل شود وقتی بسیاری از فروشندگان و خریداران پس از امضای قرارداد خرید، وکیل استخدام کنند. ممکن است به شرایط نامطلوب قراردادی متعهد شده باشند که وکیل می‌توانست به آنها کمک کند.
نقش وکیل در حفظ و صیانت از دارایی ها و ایجاد ارزش افزوده دارایی های موکلین: کمبود زمین قابل بهره‌برداری و سکونت، رشد بی‌رویه جمعیت و  تبدیل زمین و ملک به کالای سرمایه‌ای مطمئن و ... موجب رشد بی‌رویه قیمت املاک در کشور می باشد. زمان انتظار برای خانه‌دارشدن یا شاخص دسترسی به مسکن در بعضی شهرها تا 30 سال گزارش شده به این مفهوم که خانه مساوی است با 30 سال کار و رنج و مشقت یک خانوار، پس حفظ و صیانت از این دارایی ارزشمند ضروریست. گردش مالی و حجم سرمایه‌های نهفته در بخش املاک طمع کلاهبرداران بزهکاران عموما یقه‌سفید را برانگیخته است، بزهکار یقه سفیدآن دسته از بزهکارانند که عموما از سواد و معلومات بالایی در حوزه بزه برخوردارند و عموما در جایگاه‌های اجتماعی بالایی قرار دارند. این دسته از بزهکاران برای بردن مال غیر، متوسل به انواع شگردهای به‌ظاهر قانونی و مانورهای متقلبانه پیچیده می‌شوند به‌نحوی‌که کشف آن برای افراد عادی و ناآشنا در حوزه بزه بسیار دشوار است. وکیل ملکی قوی، با آشنایی به حوزه بسیار تخصصی ملک و پیش بینی انواع شگردهای متقلبانه شیادانی ازاین‌دست،  می‌تواند سرمایه موکلین را از دستبرد ایشان در امان دارد.
ویژگی های وکیل ملکی: حوزه ملک به دلیل تورم قوانین و مقررات موضوعه و دستورالعمل‌های متعدد ثبتی، خلق‌الساعه بودن تصمیمات  شهرداری‌ها و شوراهای شهر  و ... یکی از دشوارترین حوزه‌های وکالتی است. همچنین  بزهکاران این حوزه معمولاً از تخصص و هوش سیاه بالاتری نسبت به حوزه‌های دیگر برخوردارند. این حوزه رابطه تنگاتنگی  با حوزه‌های مهندسی از قبیل نقشه‌برداری و ساختمان، استانداردهای ملی و … دارد. بنابراین وکیل ملکی کسی است که اولا نسبت به قوانین و مقررات ملکی و ثبتی و شهرداری و… کاملا به‌روز و مسلط است. از دانش و تجربه کافی در زمینه مبانی فنی و مهندسی مانند استاندارهای ملی ساختمان، نقشه‌خوانی و غیره برخوردار است. بنابراین بهتر است  وکیل ملکی علاوه دانش حقوقی در سایر حوزه‌های فنی مرتبط با املاک نیز توانمند و کارا باشد.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی ملکی اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی خانواده
دعاوی خانواده:  دعاوی که مربوط به امور خانوادگی بوده  و عمدتاً ناشی ازنقض حقوق و تکالیف مصرح قانونی در حیطه حقوق خانواده توسط افراد یا اختلاف بین کسانی است که قصد تشکیل خانواده دارند(نامزدها) و یا خانواده‌ای تشکیل داده‌اند(زوجین) می باشد.
دعاوی خانواده از شایع ترین دعاوی کنونی کشورمان است و با توجه به پیچیدگی و گستردگی قوانین این دعاوی و تصویب قانون جدید حمایت از خانواده مصوب ۱۳۹۱ و با در نظر گرفتن تحولات گسترده رخ داده به موجب قوانین اخیر مانند تغییرات در ضمانت اجرای کیفری مطالبه مهریه, بحث حضانت فرزند و درخواست طلاق توسط زوج یا زوجه, آگاهی از قواعد و احکام مذکور برای پیش برد اهداف و تضمین منافع و جلوگیری از تضییع حقوق، ضروری است.  و اشخاص غیر متخصص، از دانش کافی برای طرح این دعاوی یا دفاع در برابر آنها برخوردار نبوده و این جهالت سبب بروز خسارات جبران ناپذیری میگردد. لذا در دعاوی مذکور حضور وکیلی مجرب و متخصص و آگاه از قوانین و مقررات جدید و مشاوره با وی بسیار سودمند ضروریست.
دعوی مطالبه مهریه:
یکی از  رایج ترین  دعاوی در حوزه حقوق خانواده دعوای مطالبه مهریه توسط زوجه می باشد. به موجب قانون و به محض ایجاد عقد نکاح , زوجه مالک مهریه می شود و می تواند حتی روز بعد از انعقاد عقد , مهریه خود را از زوج طلب نماید. عموما اخذ مهریه خواسته ای می باشد که بعد از جدایی یا در هنگام آن بوسیله زوجه تقاضا می گردد. از آن جایی که مطالبه مهریه تعیین شده دارای شرایطی است, راههای مطالبه گوناگونی دارد و بسته به شرایط و اوضاع موجود باید بهترین و مناسب ترین اقدام اتخاذ شود. همچنین دفاع در برابر دعوای مطالبه مهریه, ادعای اعسار از پرداخت مهریه و تقاضای تقسیط آن توسط زوج نیز از اهمیت بسزایی دارد لذا به طرفین دعوای لزوم  استفاده از مشاروره و تخصص وکیل مجرب در دعاوی خانواده تاکید می گردد.
دعوی طلاق
طلاق به معنی پایان قانونی ازدواج و جدا شدن همسران از یکدیگر است و در پی آن حقوق و تکالیف متقابلی که بین زوجین در هنگام ازدواج وجود داشته از میان می‌رود. طلاق معمولاً وقتی اتفاق می‌افتد که استحکام رابطه زناشویی از بین می‌رود و میان زوجین ناسازگاری و تنش وجود دارد. با توجه به اینکه طلاق از طرف کدام یک از زوجین تقاضا شود، انواعی دارد.
طلاق از طرف زوج
طبق قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید. در قبل از سال ۱۳۷۲ هرگاه زوج مایل بود که همسرش را طلاق دهد به دفاتر ثبت طلاق مراجعه و و با حاضر کردن دو شهود مرد عادل و بالغ  و پرداخت کلیه حق وحقوق مالی زن و جاری شدن صیغه طلاق همسر خود را طلاق می داد. اما به علت اینکه بسیاری از این طلاق ها در شرایط هیجانی و احساسی اتفاق می افتاد و پس از مدتی با پشیمانی، منجر به رجوع مرد به زن و موجب اتلاف وقت قضات و دادگستری می گردید، قانونگذار تصمیم گرفت که با تصویب ماده ۱۱۳۳ در قانون مدنی، مرد را هم ملزم نماید که از طریق طی مراحل قانونی از جمله تشریفات داوری و ارائه شهود و .. تقاضای طلاق نماید. طی این مدت چنانچه مرد در شرایط احساسی تصمیم به طلاق گرفته باشد، از دادخواست خود منصرف و آن را مسترد می نماید. در غیر این صورت پس از طی مراحل قانونی و صدور گواهی عدم امکان سازش برای مرد، منجر به وقوع طلاق می گردد. دراین صورت پس از صدور حکم طلاق هنگام اجرای صیغه طلاق مرد ملزم است که تمامی حق و حقوق زن را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت حق و حقوق زوجه و یا رضایت وی مبنی بر طلاق بدون دریافت حق و حقوق قانونی، صیغه طلاق جاری نمی شود.
طلاق از طرف زوجه
بطور کلی زن نمی تواند درخواست طلاق نماید مگر در یکی از موارد زیر:
1- از طرف همسرش وکالت در طلاق داشته باشد.
2- طلاق به صورت توافقی انجام شود
3- طلاق خلع انجام شود؛ به این توضیح که زن از مسائل مالی خود صرف نظر نموده و مرد در ازای آن طلاق را قبول کند.
4- یکی از شروط دوازده گانه ضمن عقد نکاح از طرف مرد مورد نقض قرار گیرد.
طلاق توافقی
آمار منتشر شده در خصوص واقعه طلاق و معنادار بودن سن جوانانی که در سنین ۲۹-۲۵ از همسر خود جدا شده‌اند و البته بالا بودن آمار طلاق توافقی و به مرز هشدار رسیدن این نوع از طلاق نشان می‌دهد متاسفانه امروزه جامعه ما با زوج‌هایی سر و کار دارد که ترجیح می‌دهند با تفاهم و به صورت توافقی به سرعت از یکدیگر جدا شوند. در کنار این دعاوی شایع خانوادگی دعاوی متعدد دیگری از قبیل مطالبه نفقه فرزند مشترک, مطالبه نفقه اقارب, اثبات نسب  حضانت و ملاقات فرزند و…. در زمره دعاوی مربوط به حقوق خانواده می باشد.
دادگاه صالح دعاوی خانوادگی : دادگاه خانواده دادگاهی اختصاصی بوده و جهت حمایت از خانواده تشکیل می شود.
ماده ۴ قانون حمایت خانواده1391 : رسیدگی به امور و دعاوی زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است:
۱ـ نامزدی و خسارات ناشی از برهم ‌زدن آن
۲ـ نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
۳ـ شروط ضمن عقد نکاح
۴ـ ازدواج مجدد
5- جهیزیه
6- مهریه
۷ـ نفقه زوجه و اجرت ‌المثل ایام زوجیت
8- تمکین و نشوز
۹ـ طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن
۱۰ـ حضانت و ملاقات طفل
۱۱ـ نسب
۱۲ـ رشد، حجر و رفع آن
۱۳ـ ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴ـ نفقه اقارب
۱۵ـ امور راجع به غایب مفقودالاثر
۱۶ـ سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷ـ اهدای جنین
۱۸ـ تغییر جنسیت
صلاحیت شورای حل اختلاف در دعاوی خانوادگی: یکی از مراجع طرح دعوا در نظام حقوقی ما، شوراهای حل اختلاف هستند در مواردی نیز دعاوی خانوادگی از صلاحیت دادگاه خارج شده است و به صلاحیت شورای حل اختلاف دعاوی محول می گردد، مشروط بر این که به طور مستقل مطرح شده باشند و دادگاه خانواده “قبلا” در ضمن آراء خود در مورد دعاوی و اختلافات خانوادگی، به این موارد رسیدگی نکرده باشد.
1- در مواردی که  مبلغ مهریه، نفقه و جهیزیه تا بیست میلیون تومان باشد رسیدگی به آن در مراجع شورای حل اختلاف می باشد. برای مثال دعاوی مربوط به نفقه و مهریه که مبلغ “آن” تا بیست میلیون (20 میلیون تومان )در صلاحیت شورای حل اختلاف است ولی مبالغ بالای بیست میلیون تومان در صلاحیت دادگاه می باشد
2- دعوای طلاق از اموری است که باید در دادگاه خانواده آن را مطرح کنیم ولی زمانی که دعوای طلاق مطرح می شود به دنبال آن دعوای مطالبه نفقه، استرداد جهیزیه و … را در شورای حل اختلاف مطرح می نماییم.
نقش وکیل در دعاوی خانوادگی: افراد نیازمند مشورت با مشاور حقوقی و یا یک وکیل دادگستری حرفه ای و متخصص جهت پیش گیری از وقوع مشکلات حقوقی در روابط فردی و اجتماعی خود هستند. افراد آینده نگر و دوراندیش به عنوان مثال در خصوص معاملات، مشارکت، ازدواج و سایر موضوعات و مسائل حقوقی (اعم از حقوق خصوصی یا کیفری) به منظور جلوگیری از وقوع مشکلات در آینده و آگاهی از جایگاه و موقعیت حقوقی خود، با وکلا و مشاوران کاردان به مشورت می پردازند و آرامش آتی خود را تضمین می کنند. برای مثال زن و شوهری که بایکدیگر ازدواج کرده اند نسبت به هم حق زناشویی ( تمکین زن از مرد ) و همچنین مرد نسبت به زن حق پرداخت نفقه را دارد اگر پرداخت نکند، دعاوی مطرح شده عنوان دعاوی خانوادگی دارد دعوای تمکین ، دعوای نفقه، دعوای مطالبه مهریه و.... که بهتر است در همه این موارد با وکیل و مشاوری حاذق مشورت گردد.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی خانواده اینجا کلیک کنید
خدمات حوزه قراردادها
دعاوی قرارداد ها: یکی از شایع‌ترین نوع دعاوی که به سبب  عدم آگاهی از قوانین و نکات حقوقی در دادگاه‌ها و دادسراها مطرح می‌گردد می باشد.  یعنی در مواردی که بر اساس توافقات قراردادی شخصی متعهد به انجام و یا عدم انجام کاری است و از آن تخلف می کند، طرف مقابل می تواند الزام او را از دادگاه بخواهد. مانند: الزام به ایفای تعهد، الزام به تحویل مبیع، فسخ قرارداد و مطالبه خسارات ناشی از آن، تنفیذ قرارداد، فروش مال غیر، انتقال منافع غیر، تصرف عدوانی دعاوی ناشی از قراردادهای رهن و اجاره مانند تخلیه، فک رهن و .... در واقع تمامی احکام و شرایط مربوط به عقود معین در قانون مدنی ذکر شده است. همچنین یک سری از عقود معین هستند که خارج از قانون مدنی، مطرح می شوند.
فسخ قرارداد و مطالبه خسارت: در برخی از قراردادها به جهت حساسیت فروشنده یا خریدار، شرطی برای فسخ قرارداد لحاظ می گردد  تا هم ضمانتی اجرایی بوجود آید و هم در شرایطی که امکان اجرای تعهدات قرارداد برای حداقل یکی از طرفین وجود ندارد، بتوانند با پرداخت مبلغی به عنوان وجه التزام قرارداد، آن را فسخ نمایند. فسخ قرارداد، معمولا در مبایعه نامه های ملکی با مبالغ قراردادی بالا رخ می‌دهد. در این گونه موارد، عموما خریدار توان پرداخت کامل مبلغ قرارداد را نداشته و فروشنده نیز به جهت جلوگیری از ضرر با اعلام حق فسخ خود قرارداد را باطل و معامله دیگری بر روی همان ملک انجام می‌دهد.
تنفیذ قرارداد: به معنای اصالت بخشیدن به یک سند عادی مانند دست نوشته و یا یک قرارداد شفاهی است. در این گونه موارد، فرد خواهان با طرح دعوی تنفیذ قرارداد به دنبال آن است تا با رسمیت دادن به آن از منافع قرارداد به نفع خود استفاده نماید. البته تنفیذ قرارداد بسیار پیچیده بوده و نیازمند استفاده از وکیل و یا مشاوره حقوقی است.
لزوم نگارش صحیح قرارداد: در گذشته  قرارداد به صورت شفاهی بین افراد منعقد می‌گردید. که با توجه به شک و شبهه‌هایی که وجود داشته حکم قضایی در این زمینه دچار مشکلات فراوانی بوده است. اما امروزه قراردادها بر طبق قانون به صورت کتبی و با رعایت اصول نگارشی  منعقد می گردد. و گاهی مشکلاتی در تنظیم قرارداد مشاهده می گردد که برای حل آن به یک مشاور قرارداد نیاز است.  انتخاب مشاور قرارداد زبده و کاربلد به فرد کمک می‌کند تا یک تصمیم درست اتخاذ کرده و به نتیجه‌ی مطلوب برسد. در یک قرارداد باید رضایت و اهلیت  طرفین  و موضوع و شرایط معامله به درستی بیان شود در متن قرارداد اشاره کردن به تعهدات طرفین این مزیت  را دارد که افراد به وظایف خود آگاه  گردیده  و  همچنین تعیین  ضمانت اجرایی  سبب می گردد که در صورت تخلف یک فرد یا طرفین میزان خسارت محاسبه گردد، کوچکترین سهل انگاری در تنظیم قراردادها ممکن است، عواقب مالی جبران ناپذیری داشته باشد. پس تنظیم یک عقد خوب از ضرورت ویژه ای برخوردار است  و می توان  با همراهی و راهنمایی یک وکیل  و مشاور حق و حقوق خود را مطالبه و پیگیری نمود.
رایج ترین دعاوی در زمینه قراردادها:
الف: ابطال قرارداد
ب:مطالبه وجه قرارداد
پ : خسارت تاخیر در انجام تعهدات قراردادی
ج: مطالبه وجه التزام قراردادی
د: جعل قرارداد
ر: فسخ قرارداد به استناد شروط ضمن عقد
بر اساس مواد 215 و 216 قانون مدنی مال مورد معامله بایستی دارای شرایط زیر باشد:
1- دارای ارزش مالی
2- دارای منفعت عقلایی
3- مشروع و قانونی بودن
4- معلوم بودن و مبهم نبودن معامله
معین بودن موضوع مورد معامله و  مشروعیت جهت معامله نیز از جمله دیگر شرایط عمومی قراردادها می باشد. در واقع غیرقانونی بودن هدف و انگیزه افراد از انعقاد قرارداد و نامشروع بودن آن منجر به باطل گردیدن عقد قرارداد می گردد.
راههای اتمام قرارداد:
1- وفای به عهد :یعنی طرفین معامله به تعهداتی که شرط کرده اند عمل نمایند.
2-اقاله: هر دو طرف به فسخ قرارداد و اتمام آن توافق کنند
3- ابرا:یعنی بری کردن ذمه طرف مقابل یعنی از طلبی که از دیگری دارد بگذرد و از حق خود صرف نظر کند
4-تبدیل تعهد: یعنی تعهدی که بین طرفین است به تعهد دیگری تبدیل شود مثلاً شخص ثالثی قرض بدهکاری را به طلبکار بپردازد  و تعهد دیگری بین فرد بدهکار و فرد جدید صورت پذیرد
5- بوسیله تهاتر:وقتی دو نفر به هم مدیون هستند اگر دین هر دو از یک جنس و زمان و مکان و تادیه یکسان باشد این دو دین با هم تهاتر شده و هر دو دین از بین برود
6- مالکیت ما فی الذمه: یعنی فردی مالک بدهی خود شود مثلا فردی به پدر خود بدهکار است با فوت پدر این بدهی از بین برود  زیرا اموال پدر به عنوان ارث متعلق به این فرد است
نقش وکیل و مشاور در تنظیم قرارداد: قوانین و مقررات بسیار زیادی پیرامون موضوع قراردادها وجود دارد. به طوری که بسیاری از حقوقدانان، بحث عقود را از جمله سخت ترین مباحث حقوقی ایران می دانند. به علاوه هر کدام از عقود دارای شرایطی هستند که تنها یک وکیل متخصص در این زمینه می تواند بر آنها مسلط باشد.  استفاده از مشاور متخصص در هنگام تنظیم قرارداد از به وجود آمدن اختلافات ناشی از عقود جلوگیری می کند  و در  حل و فصل  ابهامات قراردادی به افراد کمک شایانی می نماید.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات حوزه قراردادها اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی پزشکی
دعاوی پزشکی: حرفه پزشکی از مشاغل پر اهمیت و حساس جامعه امروزی محسوب می شود و  جرایم پزشکی در زمره   جرایم تخصصی  می باشد. از یک سو  پزشک همه ساعته باجان و سلامت انسان سر و کار دارد و  از سوی دیگر مانند هر انسانی پزشک نیز ممکن است در حرفه خود دچار اشتباه یا تقصیر شود. قصور پزشک به هر اتفاق ناگواری که در روند درمان برای بیمار رخ می‌دهد، نسبت داده نمی‌شود. در حقیقت، قصور و کم کاری پزشک در انجام مسئولیت‌ها و رعایت تعهداتش به عنوان قصور پزشکی شناخته شده است، مصادیق قصور پزشکی شامل بی مبالاتی، بی احتیاطی و رعایت نکردن موازین قانونی و حرفه ای می‌باشد.
جرایم پزشکی شامل چه مواردی است؟ 
الف: طبق ماده 648 قانون مجازات اسلامی، افشاء اسرار بیمار جرم می باشد.مجازات آن یک سال حبس خواهد بود.
ب: چنانچه پزشک بیماری را که باید در بیمارستان درمان می‌شده، در مطب خود یا درمانگاه با تجهیزات لازم درمان کند، متخلف شناخته می‌شود. و قابلیت پیگیری کیفری دارد.
پ: اگر پزشک گواهی خلاف واقع صادر کند، مجرم خواهد بود. 
ج: جنایات پزشکی هنگام جراحی نیز به عنوان جرایم پزشکی می باشد و امکان پیگیری قانونی از سوی بیمار یا همراهان او وجود دارد.  
د- کلاهبرداری پزشکی هم جزء  جرایم پزشکی قرار می‌گیرد. برای مثال پزشکی که با تبلیغات پزشکی و دارویی بیماران را اغفال کند، کلاهبرداری کرده است. 
ه : رعایت نکردن مقرراتی که در راستای جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار اجرا شده اند، جرم محسوب می‌شود. 
و:  رعایت نکردن مقررات فعالیت‌های پزشکی، امور دارویی و آشامیدنی از سوی پزشک به عنوان جرایم پزشکی تلقی می‌شود. ر: نوشتن نسخه ای که رمزی میان پزشک و داروخانه است، جرم می باشد و پزشک متخطی به 4 ماه حبس محکوم خواهد شد
اخذ برائت توسط پزشک ممکن است باعث جا به جا شدن بار اثبات تقصیر از دوش پزشک بر دوش شاکی بیمار یا خانواده او می شود. به عبارت دیگر اگر پزشک برائت گرفته باشد، در صورتی که آسیبی بر بیمار وارد آید،این بیمار یا خانواده او است که باید تقصیر یا قصور پزشک را در معالجه ثابت کند. در حالی که اگر پزشک برائت نگرفته باشد، پزشک باید عدم تقصیر خود را ثابت کند تا از محکومیت کیفری رهایی یابد.
چه زمانی قصور پزشکی انجام گرفته است:
1- ارتکاب خطای پزشکی یا عمل مجرمانه، خطای پزشکی شامل(بی احتیاطی، رعایت نکردن نظامات دولتی، بی مبالاتی یا نداشتن مهارت است)
2- نتیجه مجرمانه: یکی از ارکان مسئولیت کیفری برای پزشکان، وقوع نتیجه مجرمانه می باشد، پزشکان هنگامی مسئول جبران خسارت هستند که به دلیل اقدامات آنها، نتیجه مجرمانه حاصل شده باشد و بیمار دچار ضرر و زیان شود، در صورتی که پزشک تخلف کند اما نتیجه زیان باری از اقدام او به وجود نیامده باشد، او مسئول جبران خسارت نیست، اما تخلفش در سازمان نظام پزشکی قابل پیگیری است،  اقدامات پزشکان در به وجود آمدن آسیب به بیمار، شبه عمدی در نظر گرفته می شود. زیرا پزشک با قصد درمان هر اقدامی را انجام می دهد، حتی با اینکه در عمل مرتکب اشتباه شده و زیانی هم به بیمار وارد کرده است.
3- رابطه سببیت: هنگامی که بیماری بعد از اقدامات پزشکان آسیب ببیند، باید مشخص کرد که آسیب وارد شده به دلیل اقدامات انجام شده بوده یا دلایل دیگری داشته که ارتباطی به آن اقدامات نداشته است مثلا ممکن است که پزشک بیماری را اشتباهی تشخیص دهد و بیمار در فرآیند درمان فوت کند اما نوع بیماری به گونه ای باشد که اگر پزشک تشخیص صحیح هم می داد، تاثیری در روند درمان نمی داشت چون ذات بیماری به صورتی بوده که در طول این مدت باعث فوت می شده است، در این حالت پزشک با این که اشتباهی مرتکب شده است اما مسئولیتی برای فوت بیمار ندارد.
برای شکایت از پزشک به کجا مراجعه کنیم؟
الف: دادسرای انتظامات پزشکی در سازمان نظام پزشکی، به عنوان مرجع قانونی تخلفات پزشکی شناخته شده است
ب: محاکم عمومی دادگستری هم هنگامی که پزشکان جرمی مرتکب شوند، به عنوان مرجع رسیدگی دعاوی پزشکی به حساب می‌آیند
ج: شورای حل اختلاف مخصوص امور بهداشت و درمان هم کار بررسی جرائم و قصور پزشکی را بر عهده دارد. البته این در صورتی است که دیه تخلفات پزشکی کمتر از 5 میلیون تومان باشد.
روند رسیدگی به جرایم پزشکی: ابتدا شاکی یا وکیل جرایم پزشکی برای طرح شکایت به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده و شکایت را ثبت  می کند،  سپس پرونده به دادسرای جرایم پزشکی در تهران یا دادسرا های مربوطه در شهرستان ها فرستاده می شود، پس از آن، به یکی از شعب بازپرسی و یا دادیاری ارجاع داده می شود، شعب مربوطه با توجه به آسیب وارد شده به بیمار( فوت یا صدمه بدنی)، از مرکز درمانی پرونده درمانی بیمار را درخواست می کند و بعد از آن برای تکمیل مستندات، پرونده را به کمیسیون پزشکی ارجاع می دهد. پس از ارجاع پرونده به کمیسیون پزشکی، پزشکان مربوطه جلسه تشکیل می دهند و پس از شنیدن اظهارات طرفین و وکیل، عکس برداری یا هر اقدام دیگر، پرونده را به دادسرا و سپس به دادگاه ارجاع می دهند و قاضی حکم را صادر خواهد کرد.
مجازات اصلی جنایات غیر عمدی پزشک دیه است. دیه ممکن است مقدر (تعیین شده) یا غیر مقدر (تعیین نشده) باشد. دیه غیر مقدر را ارش می گویند. اگر در نتیجه قصور پزشکی بیمار فوت کند، مورد مشمول ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی است و ممکن است پزشک به یک تا سه سال حبس محکوم شود. پیش از تصویب قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ در مراجع قضایی در مورد این که مجازات حبس پزشک را به جزای نقدی تبدیل گردد یا خیر اختلاف نظر بود. اما با تصویب قانون مجازات اسلامی نهاد های ارفاقی مثل مجازات های جایگزین حبس در این قانون بوجود آمد. که در نتیجه آن دادگاه می تواند در صورت حصول شرایطی، مجازات حبس را به ضمانت اجرایی دیگری مثل جزای نقدی روزانه یا انجام خدمات عمومی رایگان در مدت معین تبدیل کند.
موارد تحقیق و رسیدگی به جرایم و تخلفات پزشکان با وقوع هر یک از امور زیر آغاز می گردد:
الف:  شاکی ذینفع، سرپرستان و یا وکیل جرایم پزشکی از پزشک در سازمان نظام پزشکی شکایت کند ب:- شورای عالی، هیات مدیره یا ریاست سازمان بر علیه پزشک اعلام تخلف کند پ: اعلام شکایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پزشک ج : همچنین هیات بدوی انتظامی پزشکی ممکن است پرونده تخلف پزشک را به دادسرای انتظامی پزشکان صادر کند. د: در صورتی که دادستان یا سایر مقامات دادسرا، از انجام تخلف مشهودی توسط پزشک به شیوه ای قانونی آگاهی یابند پس از دریافت پرونده، دادسرا مدارک و مستندات را بررسی می کند. دادسرا در این زمینه  اقدامات تحقیقی لازم مثل انجام معاینات و آزمایشات پزشکی یا تحقیق محلی را انجام می دهد. در صورتی که ارتکاب جرم توسط پزشک محرز باشد، دادستان کیفرخواست را صادر می کند.
 اهمیت و نقش وکیل در خدمات دعاوی پزشکی : پیگیری جرایم پزشکی از اهمیت بالایی برخوردار است وکلای جرایم پزشکی در زمینه دعاوی پزشکی و دارویی دانش و تجربه کافی دارند. آنها از ثبت دادخواست جرایم پزشکی تا دریافت رأی دادگاه و تعیین میزان دیه (در صورت قصور پزشک)، کارها را پیگیری می‌کنند برای اینکه بتوان قصور پزشک را به اثبات رساند و دیه ناشی از این کوتاهی را دریافت کرد، قوانین متعددی وجود دارد. که به تنهایی نمی‌توان از تمام این جزئیات سر درآورد و استفاده از راهنمایی مشاوران حقوقی یا خدمات وکیل در شکایت علیه پزشک کمک قابل توجهی می‌کند. وکیل جرایم پزشکی با توجه به گسترده بودن این نوع پرونده ها،  با تسلط کامل بر قوانین و مقررات حاکم بر این گونه جرایم و همچنین آگاهی نسبی از اقدامات پزشکی، ابتدا باید این امر را تشخیص دهد که آسیب وارد شده به بیمار به دلیل تخلف پزشکان بوده و قابلیت تعقیب کیفری را دارد یا نه، و پس از آن با جمع آوری مدارک و مستندات مورد نیاز و تنظیم شکایت نامه دقیق، اقدام به طرح دعوا کند  با توجه به این پروسه، وکیل جرایم پزشکی  باید تجربه کافی برای فعالیت در این حوزه را داشته باشد.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی پزشکی اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی ارث
دعاوی ارث:
دعاوی ارث و میراث یکی از دعاوی حقوقی در مراجع قضایی است. دعاوی ارث و میراث از نظر حقوقی به معنای انتقال اموال و دارایی های فرد متوفی به ورثه است. یکی از دعاوی پیچیده ارث و میراث مربوط به عدم توافق در مورد تقسیم ارث و میزان سهم الارث هر یک از وراث است.
ارث چیست:
مطابق با ماده ۸۶۷ قانون مدنی ارث با موت حقیقی و یا موت فرضی مورث تحقق پیدا می‌کند شخص متوفی را مورث و اشخاصی که اموال به آنها می‌رسد وراث و اموال و حقوق و دیون شخص متوفی پس از فوت او را ارثیه می‌گویند.
دعاوی ناشی از ارث:
1- دعاوی مربوط به گواهی انحصار وراثت
2- دعاوی مربوط به اعتبار وصیت متوفی
3- دعاوی مربوط به نفقه و مهریه زوجه متوفی
4-دعوای رد یا قبول وصیت 5-دعوای اثبات یا رد نسب
نحوه تقسیم ارث: 
ابتدا از اموال به جا مانده از متوفی مطابق با ماده ۸۶۹ قانون مدنی حقوق و دیونی که بر ذمه متوفاست باید پرداخت شود سپس مطابق با ماده ۸۶۲ قانون مدنی که طبقات ارث را توضیح داده است ارث تقسیم می‌شود، برای مثال طبقه اول شامل پدر، مادر، اولاد و اولاد اولاد می‌باشد،همچنین زوج و زوجه نیز در کنار طبقه اول ارث می‌برند مطابق با قانون مدنی وارثین طبقه بعد وقتی ارث می‌برند که از وارثین طبقه قبل کسی نباشد. در قانون مدنی فروض مختلفی برای تقسیم ارث وجود دارد مثلاً زوجه اگر فرزند داشته باشد یک هشتم از اموال زوج را به ارث می‌برد و اگر فرزند نداشته باشد یک چهارم از اموال زوج را به ارث می‌برد و یا مادر و پدر متوفی یک ششم از اموال را به ارث می‌برند بنابراین باید توجه داشت که برای تقسیم ارثیه باید شرایط مختلف بررسی شود و مطابق با قانون مدنی ارث تقسیم گردد.
شرایط و موانع ارث:
از شرایط وراثت زنده بودن در حین فوت مورث است بنابراین اگر شخصی از طبقه اول قبل از مورث فوت کرده باشد ارثی به او تعلق نمی‌گیرد همچنین مواردی وجود دارد که مانع از ارث بردن است برای مثال قتل از موانع ارث می‌باشد پس اگر کسی مورث خود را عمداً بکشد ارثی به او تعلق نمی‌گیرد یکی دیگر از موانع ارث این است که برخی از وراث کافر باشند و متوفی مسلمان باشد در این صورت نیز ارثی به آنان تعلق نمی‌گیرد چرا که مطابق با قانون کافر از مسلمان ارث نمی‌برد.
انحصار وراثت چیست:
برای آنکه به طور قانونی مشخص شود چه کسانی از متوفی ارث می‌برند باید به شورای حل اختلاف محل زندگی متوفی مراجعه شود و تقاضای صدور انحصار وراثت گردد، شورای حل اختلاف با استعلاماتی که از مراجع ذی ربط می‌گیرد در برگه انحصار وراثت وراث متوفی را مشخص می‌کند.
چه کسانی می توانند دادخواست انحصار وراثت بدهند؟
وراث متوفی و اشخاص ذی‌نفع اعم از هر شخصی كه منفعتی در اموال متوفی داشته باشد، می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت کند. چنانچه وراث یا اشخاص ذی‌نفع متعدد باشند، نیازی به درخواست همگی آنها نیست و اقدام یکنفر از این افراد برای امضا و ارایه دادخواست كفایت می‌کند.
مرجع صالح جهت رسیدگی به درخواست گواهی انحصار وراثت کیست؟ 
برای صدور گواهی انحصار وراثت بايد به شورای حل اختلاف آخرين محل اقامت دایمی متوفی مراجعه کرد. ليکن بايد توجه کرد که رسيدگی به دعاوی درباره اصل و نسب، وصيت، توليت يا وقف که ممکن است پس از فوت متوفی ايجاد شود کماکان در صلاحيت دادگاه های عمومی است و چنين دعاوی حتی با توافق طرفين قابليت طرح در شورای حل اختلاف را ندارد.
آیا امکان محرومیت از ارث وجود دارد؟
همان گونه که قبلاً اشاره شد با فوت شخص و پرداخت دیون متوفی اموال وی قهرا به وراث وی منتقل می‌شود و هیچکس نمی‌تواند در زمان حیاتش شخصی را از ارث محروم کند اما باید در نظر داشت تا زمانی که فرد زنده است می‌تواند اموالش را از راه‌های قانونی (برای مثال به صورت صلح )منتقل کند همچنین اشخاص می‌توانند تا یک سوم از اموالشان را برای وراث وصیت کنند اما امکان محرومیت کلی ورثه از ارث وجود ندارد در این مورد ماده ۸۳۷ قانون مدنی بیان می‌کند که اگر کسی به موجب وصیت یک یا چند نفر از ورثه خود را از ارث محروم کند وصیت مزبور نافذ نیست.
نقش وکیل در دعاوی مربوط به ارث:
با توجه به پیچیدگی قوانین و مقررات در مورد ارث; تقسیم ترکه; انحصار وراثت، و.... بهتر است قبل از هر اقدام در خصوص دعاوی مربوط به ارث از مشاوره و وکالت وکیل متخصص دعاوی ارث  بهره گیرید وکیل ارث و میراث فردی است که در زمینه قوانین و مقررات ارث و میراث تخصص دارد. این فرد می تواند در امور مربوط به ارث، از جمله انحصار وراثت، تقسیم اموال، وصیت، و دعاوی ارث به مراجعان کمک کند. و به آنان در مورد حقوق و وظایفشان در زمینه ارث و میراث مشاوره دهد و به مراجعان در اخذ گواهی انحصار وراثت و تقسیم اموال متوفی به صورت عادلانه کمک کند  همچنین به آنان در تنظیم وصیت نامه‌ای که منطبق با قوانین و مقررات است کمک کند. و در صورتی که بین وراث اختلافی در مورد ارث وجود داشته باشد، وکیل ارث می‌تواند از حقوق مراجعان در دادگاه دفاع کند.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی ارث اینجا کلیک کنید
خدمات دعاوی ثبتی و ثبت شرکتها
دعاوی ثبت  شرکت ها: شرکت ها، یکی از مهم ترین تاثیر گذاران، در عرصه اقتصاد کشور بوده و قواعد مربوط به تشکیل، انحلال و ثبت آن ها، در قانون تجارت، وجود دارد بر اساس قانون تجارت، شرکت سهامی، شرکت غیر سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تعاونی تولید و مصرف و شرکت نسبی، از انواع شرکت های تجاری می باشند. شرکت ها، دارای شخصیت حقوقی هستند و دعاوی شرکت ها، در یک تقسیم بندی کلی، با توجه به موضوع آن ها، می تواند، به دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری، تقسیم بندی گردد. یعنی شرکت، هم می تواند، در یک موضوع حقوقی، نظیر مطالبه وجه و ورشکستگی، طرف دعوا قرار گیرد یا اقدام به طرح دعوا کند؛ هم می تواند، در یک موضوع کیفری، نظیر کلاهبرداری یا سرقت، اقدام به ثبت شکایت کرده یا طرف شکایت قرار گیرد. در یک تقسیم بندی دیگر، دعاوی شرکت ها، می تواند، به دعاوی سهام داران و اشخاص ثالث، علیه شرکت و دعاوی شرکت، علیه سهام داران و اشخاص ثالث یا شرکتی دیگر، تقسیم شود.
نحوه طرح دعاوی علیه شرکت:  ابتدا  باید این امر بر اساس نحوه طرح دعاوی علیه شرکت ها و پس از دریافت کد ثنا، انجام گیرد  تا دعوای او، به مرجع رسیدگی کننده به دعاوی علیه شرکت، ارجاع داده شود و حکم مقتضی، صادر گردد. برای طرح دعوا علیه شرکت، ابتدا باید موضوع دعوا علیه شرکت، مشخص گردد؛ چنانچه موضوع دعوا علیه شرکت، یک موضوع حقوقی بوده، خواهان یا نماینده قانونی او، باید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اقدام به ثبت دادخواست حقوقی، علیه شرکت نموده و مدارک مثبت ادعای خود را نیز به عنوان ضمائم، پیوست دادخواست کند. در صورتی که موضوع دعوا علیه شرکت، یک مساله کیفری، نظیر کلاهبرداری بوده، شاکی یا نماینده قانونی او، باید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اقدام به ثبت شکوائیه و ارسال آن، به مرجع صالح، نماید و در صورت امکان، ادله مثبت ادعای خود را پیوست شکوائیه نماید.
مرجع رسیدگی به دعاوی شرکت: مرجع رسیدگی به دعاوی شرکت، کاملا، بسته به موضوع دعوای مطرح شده توسط خواهان یا شاکی دارد. چنانچه دعوای مطرح شده علیه شرکت، یک موضوع حقوقی، نظیر صدور حکم ورشکستگی شخص حقوقی یا شرکت و یا انحلال آن، باشد، مرجع رسیدگی کننده به آن، دادگاه عمومی حقوقی، خواهد بود. چنانچه دعوای مطرح شده علیه شرکت، یک موضوع کیفری، نظیر کلاهبرداری باشد، مرجع رسیدگی کننده به آن، دادسرا و دادگاه کیفری، خواهد بود و اگر دعوای علیه شرکت، مربوط به جرایمی مانند اختلاس، ارتشا، تبانی در معاملات دولتی و مواردی از این دست باشد، مرجع صالح رسیدگی، مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی می باشد.
دعاوی شرکت ها به طور عمده، شامل موارد زیر هستند: 
الف: دعاوی مربوط به ابطال شرکت ها یا ابطال صورت جلسات تصمیمات آن ها: این دسته از دعاوی شرکت که در زمره دعاوی حقوقی، علیه شرکت است زمانی مطرح می شود که شرکت، مراحل ثبت خود را به درستی، طی نکرده، یا اتخاذ تصمیمات جدید که در صورت جلسات شرکت، آورده شده، مطابق قانون نبوده و جلسه، برای تصویب تصمیم، به نصاب قانونی مورد نظر قانون تجارت، نرسیده است.
ب: دعاوی مربوط به انحلال شرکت: که مربوط به زمانی می باشد که سهام داران یا اشخاص ثالث ذی نفع یا خود موسسان شرکت، صدور حکم انحلال را به علت وجود یکی از موارد انحلال، نظیر ورشکستگی، پایان یافتن موضوع فعالیت یا مدت تاسیس شرکت و سایر موارد مندرج در قانون تجارت، از مرجع رسیدگی کننده، یعنی دادگاه عمومی حقوقی، می خواهند. پ: دعاوی مربوط به حل اختلافات بین شرکای شرکت و مطالبه سهم الشرکه:  دعوای حقوقی در شرکت ها زمانی است که مثلا، شرکا، به تعهداتی که در قبال یکدیگر دارند و در اساسنامه، ذکر کرده اند، عمل ننموده و سهم الشرکه یا سهم سود یک شریک را که به عنوان مثال، در برگه سهم شرکت سهامی، مشخص شده، نمی پردازند. 
ج: دعاوی سهامداران علیه شرکت: این دعوا یکی از دعاوی حقوقی، علیه شرکت است و مربوط به زمانی است که نقل و انتقال سهام، توسط شرکت، به درستی، صورت نگرفته و سهامداران، ابطال این نقل و انتقال را از دادگاه، می خواهند و یا شرکت، اقدام به تحویل سهام سهامداران یا گواهینامه موقت آن، نمی کند و یا از انتقال سند رسمی سهام، خودداری می ورزد و سهام داران، الزام شرکت را به این امر، خواستارند. 
د: دعاوی اشخاص ثالث علیه شرکت: این دعاوی  شامل انواع موارد حقوقی و کیفری، نظیر مطالبه وجه، زمانی که شرکت، بابت کالای خریداری شده، وجه مورد نظر را به شخص ثالث، نمی پردازد یا کلاهبرداری، زمانی که شرکت، اقدام به کلاهبرداری از اشخاص ثالث نموده  می باشد.ذ:  دعاوی شرکت، علیه سهامداران و اشخاص ثالث: این دسته از دعاوی شرکت ها، زمانی است که شرکت، با ثبت دادخواست یا شکوائیه، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، علیه شخص ثالث یا سهامداری، اقدام به طرح دعوای حقوقی یا کیفری می نماید.
نقش مشاوران حقوقی در دعاوی شرکت: 
در بسیاری از مواقع می توان از کمک یک مشاور حقوقی با تجربه استفاده کرد و از اقامه دعوی علیه شرکت جلوگیری نمود. گاهی اوقات مدیران یا مدیرعاملان شرکت، صبر می کنند تا دعوی علیه شرکت اقامه شود و سپس به دنبال برتری در دعوی اقامه شده علیه شرکت می گردند، اما استفاده از مشاوره های یک مشاور حقوقی با تجربه می تواند بسیار مفیدتر از ارائه راه حل برای برتری در دعوی اقامه شده علیه شرکت باشد.
آیا مدیر عامل می تواند برای اقامه دعوا از وکیل استفاده کند؟ 
مدیر عامل زمانی می تواند علیه اشخاص حقیقی یا حقوقی اقامه دعوا کند که اساسنامه یا شرکت به او اجازه طرح دعوا بدهد و همچنین وی دلیل و مدرکی که نشان از سمت وی است ضمیمه دادخواست وکیل خود کند وقتی شرکتی به حکم دادگاه  به جبران زیان یا خسارت وارده محکوم شود مدیر عامل شرکت شخصا مسئولیتی نخواهد داشت زیرا شرکت دارای شخصیت حقوقی مستقل است و تنها برای اعمال حقوق  و انجام تکالیف شرکت از افراد استفاده می کند بنابر این حکم دادگاه علیه اموال شرکت اعمال می شود.
مرجع رسیدگی به دعاوی حقوقی یا کیفری: 
بسته به نوع شکایت متفاوت است برای مثال برای شکایات کیفری شرکت ها فرد شاکی باید به دادگاه محل وقوع جرم مراجعه کند اما برای دعاوی حقوقی ماده 23 آیین دادرسی می گوید که دعاوی ناشی از تعهدات شرکت ها در مقابل اشخاص خارج از شرکت، در محلی که تعهد در آن  واقع شده  یا در محلی که کالا باید در آنجا تسلیم شود اقامه شود و چنانچه شرکت دارای شعب مختلف باشد دعاوی ناشی از تعهدات هر شعبه نسبت به افراد خارج از شرکت باید در دادگاه محلی که شعبه طرف معامله در آن واقع است اقامه شود مگر اینکه شعبه به کلی از محل  برچیده شده که در آن صورت دعاوی در مرکز اصلی شرکت اقامه می شود.
نقش وکیل در دعاوی شرکت: برای هر وضعیتی که ممکن است تاثیری قانونی بر کسب و کار داشته باشد بهتر است با وکیل مشورت کرد، وکیل توانایی افراد را برای درک مسائل  مهم قانونی بهبود می بخشد و وقتی برای صاحب کسب و کار وضعیت پیچیده ای بوجود می آید بهتر است برای حل آن از دانش و توانایی وکیل متخصص شرکت تجاری استفاده کند. زیرا به علت پیچیده گی شرکت ها تنها افرادی که می توانند در هنگام شکایت از شرکت های متخلف از سردر گمی افراد شاکی بکاهند وکلای متخصص و با تجربه هستند حضور یک وکیل با تجربه در این  زمینه می تواند به سرعت و بهبود روند نتیجه گیری کمک می کند.


جهت تماس، مشاوره و استفاده از وکیل در خدمات دعاوی ثبتی و ثبت شرکتها اینجا کلیک کنید
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی حقوقی

وکالت در دعاوی حقوقی از جمله الزام به تنظیم سند رسمی، تقسیم ترکه، انحصار وراثت، فسخ و ابطال قراردادها، ابطال سند، ابطال مبایعه نامه، و …

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی کیفری

وکالت در دعاوی کیفری از جمله سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، قتل، تهدید، توهین، ضرب و جرح، افترا، جعل، رشا و ارتشا و …

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی ملکی

وکالت در دعاوی ملکی از جمله اثبات مالکیت، خلع ید، اجرت المثل، اجاره، تخلیه، ابطال سند، ابطال مبایعه نامه، الزام به تنظیم سند رسمی و …

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی خانواده

طلاق توافقی، مطالبه مهریه، طلاق به درخواست زوج، طلاق به درخواست زوجه، نفقه، حضانت فرزند، بطلان عقد نکاح، بذل مدت و ...

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات حوزه قراردادها

وکالت در حوزه قراردادها از جمله الزام به ایفاء تعهد، مطالبه وجه التزام، تعدیل قرارداد، تایید فسخ قرارداد، مطالبه ضرر و زیان ناشی از تخلفات و ...

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی پزشکی

وکالت در دعاوی پزشکی از جمله کیفری، حقوقی، تخلفات انتظامی، افشای اسرار بیمار، رعایت ننمودن تعرفه، اعمال خلاف شئون پزشکی و ...

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی ارث

وکالت در دعاوی ارث از جمله تقسیم ترکه، گواهی انحصار وراثت، دعوای اثبات یا رد نسب، مطالبه سهم الارث، درخواست افراز و تقاضای دستور فروش و ...

اطلاعات بیشتر
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
خدمات دعاوی ثبتی و ثبت شرکتها

وکالت در دعاوی ثبتی از جمله ابطال سند رسمی، توقیف عملیات اجرایی، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض، ثبت شرکت، ثبت برند، انحلال شرکت و ...

اطلاعات بیشتر

آخرین قوانین مقررات آیین نامه ها

شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 854 مورخ 1403/8/8
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 853 مورخ 1403/7/17
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 851 مورخ 1403/6/20
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 852 مورخ 1403/6/20
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 850 مورخ 1403/5/16
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 849 مورخ 1403/4/19
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت شیوه نامه احراز توبه مصوب 1403/04/09 رئیس قوه قضاییه
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت اصلاح آیین‌نامه اداره جلسات هیات های تخصصی و هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوب 1403/03/27 رئیس قوه قضاییه
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 848 مورخ 1403/3/22
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت آیین‌نامه اجرایی قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 1403/03/16 رئیس قوه قضائیه
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول مصوب 1401/09/06 مجلس شورای اسلامی و 1403/02/26 مجمع تشخیص مصلحت نظام
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 847 مورخ 1403/2/25
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت قانون اصلاح ماده (104) قانون مجازات اسلامی مصوب 1403/02/25 مجلس شورای اسلامی و 1403/03/10 شورای نگهبان
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره ‌بها مصوب 1403/02/10 مجلس شورای اسلامی
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 846 مورخ 1403/1/28
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت قانون تفسیر ماده 5 قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب 1403/01/19 مجلس شورای اسلامی
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 844 مورخ 1402/12/8
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 845 مورخ 1402/12/8
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت دستورالعمل اجرایی چک الکترونیک مصوب 1402/11/28 کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه بانک مرکزی
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت رای وحدت رویه شماره 842 مورخ 1402/10/26

مشاوره آنلاین

شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت
درباره جواد ابراهیم نژاد
عضو مرکز وکلای قوه قضائیه

پژوهشگر دکتری حقوق جزا و جرم شناسی

ارائه انواع خدمات وکالتی و مشاوره در زمینه های حقوقی، کیفری، خانواده، ثبتی، قراردادها، برای هموطنان داخل و خارج از کشور

راه های ارتباطی
شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت 09111390225



شماره تماس وکیل خوب جواد ابراهیم نژاد 09111390225|بهترین وکیل رشت|شماره وکیل خوب رشت|وکیل خوب ملکی رشت|مشاوره حقوقی|وکیل خوب گلسار رشت|وکیل خوب رشت|وکیل جواد ابراهیم نژاد|وکیل خوب ملکی رشت|وکیل خوب کیفری رشت آدرس: استان گیلان - رشت - خیابان معلم - بعد از استانداری - بن بست معلم - ساختمان ایران - طبقه ۲ - واحد ۴
کلیه حقوق این پایگاه محفوظ می باشد.